Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Δείτε την αντίδραση των Τούρκων όταν βλέπουν την ελληνική σημαία! Κι εσύ ακόμη αγοράζεις προϊόντα τους!!!!! (video)

Σεπτέμβριο που μας πέρασε ένας τούρκος you tuber ο Ridvan Cacmak έκανε ένακοινωνικό πείραμα: Πήγε έξω από την Αγια Σοφιά (που ο Ερντογάν μετέτρεψε σε τζαμί) και ζητούσε από περαστικούς Τούρκους να τον φωτογραφήσουν με το κινητό του κρατώντας αντίγραφο της Ελληνικής σημαίας.

Η αντίδραση των τούρκων είναι από έξαλλη έως απειλητική για τον Cacmak όταν αυτοί πρόκειται για την ελληνική σημαία.

Μια κοπέλα μάλιστα δε διστάζει να τον χαστουκίσει. Ο λόγος που έγινε το κοινωνικό πείραμα από μέρος του δημιουργού του βίντεο δεν μας ενδιαφέρει, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η στάση και το μένος των τούρκων για την Ελλάδα.

Τι λέτε θα συνέβαινε αν γινόταν και στην Ελλάδα το αντίστοιχο πείραμα; Τα αποτελέσματα θα ήταν παρόμοια; Δε νομίζουμε.

Αυτό που θέλουμε να πούμε ότι οι έλληνες ίσως δεν βλέπουν τη σοβαρότητα της κατάστασης με την Τουρκία, το μίσος των τούρκων και τα βρόμικα παιχνίδια που παίζουν με τους λάθρο εις βάρος μας, εμείς βλέπετε είμαστε «υπεράνω» και υπέρ της πολυπολιτισμικότητας .

Μήπως όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που δε γουστάρουν την Ελλάδα να κρατήσουν τα προϊόντα που εξάγουν στη χώρας;

Μήπως πρέπει κι εμείς όταν ψωνίζουμε να κοιτάζουμε τις ταμπέλες των προϊόντων και όταν γράφει «κατασκευάζεται στην Τουρκία» να το αφήνουμε πίσω στο ράφι;

Μήπως επιτέλους πρέπει ν αποκτήσουμε εθνική συνείδηση; Λέω μήπως;

Η δύναμή μας κυρίως η καταναλωτική είναι τεράστια και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και περνάει απ το χέρι μας (γιατί συχνά κρυβόμαστε πίσω από το «…και τι μπορώ να κάνω εγώ γι αυτό;»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου