Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό

Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ενώ πριν από λίγο εισήχθη εμπύρετος σε ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα αλλά το προχωρημένο της ηλικίας του και το γεγονός ότι έχει προβλήματα υγείας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και σήμερα οι γιατροί έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε διαγνωστεί αρνητικός τόσο στις ταχείες εξετάσεις όσο και στις μοριακές εξετάσεις στις οποίες είχαν υποβληθεί όλα τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος σε συνεργάτες του πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου