Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Το νέο «ραντεβού» του Μ.Πιτ και της Α.Τζολί στo δικαστήριo -Τι ζητάει ο καθένας τους

Στις δικαστικές αίθουσες επέστρεψαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να συμφωνήσουν για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει διαφωνήσει ουκ ολίγες φορές για το συγκεκριμένο θέμα, με τον 56χρονο ηθοποιό να ισχυρίζεται πως η επιμέλεια των έξι παιδιών τους πρέπει να είναι από κοινού, «50/50», όπως υποστηρίζει, τη στιγμή που η 45χρονη ηθοποιός τη θέλει κατ’ αποκλειστικότητα, θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία της στην ανατροφή τους.

«Ο Μπραντ Πιτ ζητάει την κοινή επιμέλεια. Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να είναι δίκαιη αναφορικά με την επιμέλεια, αλλά ακολουθεί συγκεκριμένους κώδικες και κανόνες με τα παιδιά», αναφέρει «πηγή» από το περιβάλλον τους.

Όπως προστίθεται, ο ηθοποιός «έχει κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει το δικαστήριο», αλλά πιστεύει ότι έχει πλέον «μείνει χωρίς επιλογή», προκειμένου να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά του, τα οποία έχουν γεννηθεί από το 2001 έως το 2008 και μένουν μόνιμα με τη μητέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου