Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο: Αγόρασαν από το ίντερνετ γατάκι -Δεν φαντάζεστε τι τους πήγε


Πού να το φανταστούν;

Τι πιο όμορφο από το να έχεις ένα κατοικίδιο για συντροφιά στο σπίτι;

Αυτό σκέφτηκε ένα ζευγάρι στη Γαλλία και αποφάσισε να αγοράσει από το διαδίκτυο (κακώς και μάλιστα πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ), ένα γατάκι.

Το ποσό ήταν μεγάλο, καθώς ήθελαν μία γάτα Savannah, η οποία είναι διασταύρωση αγριόγατας με οικόσιτη. Τέτοιες γάτες είναι νόμιμο να τις έχει κάποιος στο σπίτι του, σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας.


Όταν το «γατάκι» έφτασε στο σπίτι, το ζευγάρι -όπως είπε έπειτα στην αστυνομία- κατάλαβε πως φαινόταν διαφορετικό, αλλά δεν φανταζόταν πως θα του έφερνα μία τίγρη!

Λίγες μέρες μετά, έβλεπαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι κάλεσαν την αστυνομία για να ξεκινήσει έρευνα. Τελικά στο σπίτι είχε φτάσει μία τίγρης της Σουμάτρας, η οποία είναι προστατευόμενο είδος και δεν μπορεί να διατηρηθεί ως κατοικίδιο.


Το περιστατικό συνέβη το 2018 και δύο χρόνια μετά έκλεισε η υπόθεση, με την αστυνομία να συλλαμβάνει συνολικά εννέα άτομα συμπεριλαμβανομένου του ζευγαριού που αγόρασε τη μεγάλη γάτα, με κατηγορίες που σχετίζονται με την εμπορία προστατευόμενου είδους. Άλλοι αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου