Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Μας το είχε πει ο Μητσοτάκης: Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά... (video)

Σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που αποτυπώνει την ντροπιαστική πολιτική που υποστήριζαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για τα Εθνικά μας θέματα.
Όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά αναφέρει ότι από τότε υπήρχε το σχέδιο για συνεκμετάλλευση με την Τουρκία

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα εξιστορεί στο βίντεο , η ιδέα το να αποκτήσει η Τουρκία μέρος της ΑΟΖ ήταν από τότε δεδομένο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά και στις δυνατότητες μιας συμφωνίας με την Άγκυρα:

“Οι βασικές παράμετροι μιας συμφωνίας είναι απλές, πολύ απλές. Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά. Εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος, οι Τούρκοι θα πάρουνε το μικρό. Και περίπου θα έχουμε συμφωνήσει και θα αφήσουμε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να χαράξει τη γραμμή. Ο εναέριος χώρος, τα 10 μίλια, είναι τρέλα, ελληνική τρέλα. Δεν έχουμε κανέναν λόγο. Όσον αφορά τα σχέδια πτήσεως, είναι αστείο να λέμε ότι ζητούμε από τους Τούρκους σχέδια πτήσεως όταν οι Αμερικανοί δεν δίνουν. Κανένας δεν δίνει. Γιατί να δίνουν οι Τούρκοι δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Και γιατί πρέπει εμείς να σταματούμε τα τουρκικά αεροπλάνα; Είναι τρελό αυτό που κάνουμε, είναι εγκληματικό αυτό που κάνουμε. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να συμφωνήσουμε. Δεν υπάρχουν διαφορές”.

Από ότι φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ήταν ένθερμος υποστηρικτής της προσφυγής στην Χάγη , κάτι το οποίο δεν θα βοηθούσε σήμερα την Ελλάδα αλλά θα επέφερε την καταστροφή.

Λάθη επί σειράς ετών κυβερνήσεων ,ανάλογες απόψεις που έφεραν στην σημερινή κατάσταση την Ελλάδα καθώς αν απο πριν η χώρα μας είχε θέσει τα όρια στην Τουρκία δεν θα αντιμετωπίζαμε τις σημερινές εικόνες με το Ocus Reis να βολτάρει εντός ελληνικών υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου