Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Το "παγωμένο καράβι" έφερε θεωρίες για ναζί και εξωγήινους στην Ανταρκτική (video)

Χρήστης του Google Earth παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο στην Ανταρκτική, φουντώνοντας διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, που περιελάμβαναν από μια μυστική βάση των Ναζί έως έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Ένας χρήστης του Google Earth ανακάλυψε στην Ανταρκτική ένα "καράβι", με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν θεωρίες συνωμοσίας περί κρυμμένης βάσης των Ναζί ή κάποιου εξωγήινου πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο χρήστης παρατήρησε ένα "κομμάτι πάγου πάχους 400 μέτρων" που μοιάζει εκπληκτικά με καράβι και βρίσκεται σε ένα παγόβουνο περίπου 100 μίλια από την ακτή της Ανταρκτικής.

Στη συνέχεια ανέβασε τις χαρακτηριστικές εικόνες στο YouTube και ήδη έχει περισσότερες από 63.000 προβολές. Οι χρήστες στα σχόλια προσπαθούσαν να εξηγήσουν την "ανακάλυψη" και γρήγορα η συζήτησε έφτασε μέχρι και στους εξωγήινους!

Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για κάτι που προηγούμενοι εξερευνητές έχουν αφήσει πίσω τους, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα μυστικό όχημα που έχει κρυφτεί κάτω από τον πάγο για να σώσει την ελίτ σε περίπτωση παγκόσμιας καταστροφής.

Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας που ξαναφούντωσε είναι ότι η Ανταρκτική ήταν πρώην βάση των Ναζί και ότι το πλοίο είχε ξεμείνει εκεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου