Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Προσοχή στο Αιγαίο! Το Oruc Reis μπορεί να είναι αντιπερισπασμός (video)

Στην εκτίμηση ότι το Oruc Reis μπορεί να είναι αντιπερισπασμός προέβη, μιλώντας στον FOCUS FM 103.6, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

"Μην αφήσετε τα νησιά του Αιγαίου αφύλακτα" τόνισε κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι " Αυτό που κάνει η Τουρκία πιστεύω πως είναι αντιπερισπασμός . Το μεγάλο παιχνίδι από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δήλωσε θα παιχτεί στο Αιγαίο, στον 25ο Μεσημβρινό τονίζοντας πως αν χτυπήσει η Τουρκία θα το κάνει σε νησάκια μικρά αλλά στρατηγικής σημασίας ".

Επιπλέον, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις από τον Πρωθυπουργό θα γίνει τηλεφωνικά και όχι κατ' ιδίαν.

Α. ΖΕΛΕΛΙΔΗΣ: Για πενήντα χρόνια μπορεί η Ελλάδα να καλύψει πλήρως ενεργειακά από τα κοιτάσματα της ολόκληρη την Ευρώπη

Φιλοξενούμενος κατά την διάρκεια της εκπομπής ο διακεκριμένος καθηγητής θαλάσσιας Γεωλογίας και Γεωδυναμικής και πρόεδρος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αβραάμ Ζελελίδης δήλωσε πως η Ελλάδα έχει την δυνατότητα για πενήντα χρόνια να καλύψει πλήρως ενεργειακά από τα κοιτάσματα της ολόκληρη την Ευρώπη. Ταυτόχρονα εκτίμησε πως η εγκληματική αδιαφορία χρόνων θα οδηγήσει τελικά σε συνεκμετάλλευση.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου