Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Χορεύτρια με στρινγκ μαγιό προκάλεσε την... έκρηξη μητέρας επειδή την κοιτούσαν οι γιοι της (video)

Χαμός έγινε σε λίμνη της Νέας Υόρκης. Κοπέλα που φορούσε μαγιό στρινγκ δέχθηκε επίθεση από γυναίκα που της είπε να ντυθεί γιατί οι γιοι της την κοιτούσαν ασταμάτητα. Η εξαγριωμένη γυναίκα ζήτησε από την κοπέλα, η οποία είναι χορεύτρια, να φορέσει σορτσάκι.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η κοπέλα έγραφε βίντεο για το TikTok. Την Aurea προσεγγίζει η εκνευρισμένη μητέρα, η οποία της είπε ότι το στρινγκ που φοράει θεωρείται "γυμνισμός" και απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους. Η συζητήσή τους καταγράφεται σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στη συνέχεια. "Κάλυψε τον κώλο σου" ακούγεται να της λέει. "Δεν επιτρέπεται να είσαι γυμνή στην παραλία" προσθέτει.

Η κοπέλα ρωτά αν υπάρχει κανόνας που να υπαγορεύει κάτι τέτοιο, με την γυναίκα να της απαντά καταφατικά. "Βλέπεις αυτά τα αγόρια; Είναι οι γιοι μου. Κοιτάνε τον κώλο σου που κρέμεται έξω σε δημόσιο μέρος. Χρειάζεσαι να σου δώσω σορτσάκι; Έχω μαζί μου ένα έξτρα σορτσάκι" της τονίζει με έμφαση. Στο βίντεο η Aurea αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέτοιος νόμος, αντίστοιχα στη Νέα Υόρκη είναι υποχρεωτικό να φοράς μάσκα όταν πλησιάζεις κάποιον, κάτι που η γυναίκα δεν έκανε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου