Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Μέγκαν και Χάρι: Σύννεφα στον Παράδεισο - Πληρώνουν το τίμημα του Megxit

Δεν είναι ειδυλλιακή η ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Λος Άντζελες καθώς σύμφωνα με συγγενή που μίλησε στη Mirror, ο Χάρι βασανίζεται από τη διάλυση του δεσμού με την οικογένειά του ενώ η Μέγκαν παλεύει να διαχειριστεί τη νέα της ζωή μετά το Megxit.

Σε έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο διατυπώνεται η άποψη της Μέγκαν ότι δεν προστατεύτηκε από τη βασιλική οικογένεια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αυτός ο ισχυρισμός είναι τα τελευταία "πυρά" της Δούκισσας στη συνεχιζόμενη διαφωνία της με μιντιακό όμιλο που δημοσίευσε αποσπάσματα της επιστολής της προς τον πατέρα της Τόμας. Φαίνεται, όμως, πως το στρες που αντιμετωπίζουν στη νέα τους ζωή έχει το τίμημά της, με τον Χάρι να αισθάνεται φοβερή νοσταλγία για τον ισχυρό δεσμό που είχε με τον αδερφό του Ουίλιαμ.

Συγγενής της Μέγκαν που δεν θέλει να κατονομαστεί, είπε στη Sunday Mirror: "Εκείνη είναι σιωπηλή. Πιστεύω ότι η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και η ίδια δίνει τη μάχη της. H νομική διαμάχη και η αυξανόμενη ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους γαλαζοαίματους λόγω των πληροφοριών που δημοσιοποιούνται, έχουν μεγάλο αντίκτυπο και στους δύο. Η Μέγκαν είναι πολύ πιο απόμακρη και εσωστρεφής τις τελευταίες εβδομάδες, η οικογένειά της ανησυχεί. Και ο Χάρι βασανίζεται για τον διαλυμένο δεσμό με την οικογένειά του. Ήταν πολύ στεναχωρημένος στα γενέθλια του Ουίλιαμ την 21η Ιουνίου". 

Επιπλέον, θεωρείται πως η Μέγκαν έχει στεναχωρηθεί πολύ με τη διακοπή της φιλίας με την κολλητή της Τζέσικα Μαλρόνεϊ μετά τον καβγά αυτής με μαύρη influnecer την οποία απείλησε με μηνύσεις σε μία διαφωνία με φυλετική απόχρωση. Η Μέγκαν θεωρούσε επίσης, σύμφωνα με πηγές, ότι η φίλη της εκμεταλλευόταν τη σχέση τους για να γίνεται διάσημη και να καρπώνεται από αυτήν.

Ο συγγενής της Μέγκαν πρόσθεσε στη Mirror: "Η απομάκρυνση της Μέγκαν με την Τζέσικα την επηρέασε πάρα πολύ και δεν έχει μιλήσει καν σε κάποιους από τους πιο στενούς της φίλους. Απέκοψε τους πάντες και πιστεύουν ότι δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί πια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου