Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Τα «παρακάλια» της Γ.Αγγελοπούλου στον Κ.Βελόπουλο και το «παγωμένο» βλέμμα του για απάντηση (video)

Τετ-α-τετ είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με την πρόεδρο της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η κυρία Αγγελοπούλου πρότεινε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης συνάντηση, ο τελευταίος όμως της «έκλεισε την πόρτα».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος όποιος έχει ασκήσει σκληρότατη κριτική στα πεπραγμένα της αμφιλεγόμενής αυτής επιτροπής που έχει αναλάβει τον εορτασμό των 200 χρονών από την εθνεγερσία, κατευθυνόταν στο κιόσκι όπου θα γινόταν η συνάντηση μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και εκεί είδε την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 να τον περιμένει και να τον πλησιάζει αμέσως.

«Πρόεδρε, θέλω να με δεχτείς. Θέλω να συναντηθούμε. Πρέπει να με δεχτείς έστω και για λίγο. Έστω και για μια φορά». Φέρεται να είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Γιατί δεν με δέχεσαι;» συμπλήρωσε. Ο Κυριάκος Βελόπουλος αντί απάντησης, προτίμησε να της ρίξει ένα παγωμένο βλέμμα, που όπως μας είπαν οι παρευρισκόμενοι, τα έλεγε όλα.

Μάλλον αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου συνειδητοποίησε πως υπάρχουν και πολιτικοί που λένε και κανένα όχι. Ακόμα και στην Γιάννα Αγγελοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου