Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Αυτοκτόνησε ο 27χρονος εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ -Αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίο.

Σύμφωνα με το TMZ, ο γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αυτοκτόνησε στην Καλιφόρνια όπου ζούσε, προκαλώντας σοκ στην παγκόσμια κοινότητα.

Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Βασιλιά Έλβις με τον μουσικό Ντάνι Κίο.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο εγγονός του Πρίσλεϊ αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου διέμενε.

Οι λόγοι που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν έγιναν γνωστοί προς το παρόν.
Ο Ρότζερ Γουιντινόφσκι, εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, δήλωσε στο CNN ότι η μητέρα του αυτόχειρα είναι «τελείως συντετριμμένη και απαρηγόρητη», όμως προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμά της και την μεγαλύτερη κόρη της, Ράιλι.

«Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της», είπε χαρακτηριστικά ο Γουιντινόφσκι, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεαρού και την ημερομηνία θανάτου του.

Ο Μπεν Κίο, ο οποίος διατηρούσε χαμηλό προφίλ στη ζωή του, έμοιαζε τρομερά με τον θρυλικό παππού του. Στην ομοιότητα αυτή είχε αναφερθεί στο παρελθόν και η μητέρα του: «Ο Μπεν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις... Όταν ερχόταν στο Όπρι (μουσική σκηνή) όλοι γυρνούσαν και τον κοιτούσαν. Ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του επειδή η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή». Η Λίζα Μαρί είχε γράψει μάλιστα και ένα τραγούδι για τον Μπεν με τίτλο «Storm and Grace».

το είδαμε reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου