Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση -Η 34χρονη “έδειξε” τη μαυροντυμένη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι (video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης, στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη φέρεται να “έδειξε” ποια είναι η μαυροντυμένη γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο του κτιρίου όπου εργάζεται και της έριξε καυστικό υγρό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του θύματος, ανέφερε ότι σήμερα το πρωί η Ιωάννα ζήτησε από τη μητέρα της να τον καλέσει γιατί ήθελε να του μιλήσει. Όταν ο δικηγόρος πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη, αυτή του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις “δείχνοντας” προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες και η πληροφορία που του έδωσε δείχνει ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία.

Όπως είπε ο δικηγόρος, η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. “Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, υποστηρίζοντας ότι αυτό που έγινε “δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα”.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ζήτησε από την Ιωάννα να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον προκύπτει ένα διαφορετικό σενάριο, που ανατρέπει τις μέχρι τώρα υποψίες για το κίνητρο της επίθεσης και άρα για το άτομο που κρύβεται πίσω απ’ αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου