Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

MasterChef 4: Προδόθηκε η Μαρία για το ειδύλλιο με τον Δημήτρη -«Ο μπαμπάς εγκρίνει!»

Το ειδύλλιο που ψήνεται τις τελευταίες ημέρες στο MasterChef 4 φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του.

Η Μαρία και ο Δημήτρης ανέλαβαν να μαγειρέψουν μαζί αυτή την εβδομάδα και η επιλογή αυτή έκανε κριτές και παίκτες του MasterChef 4 να ρίχνουν τις «μπηχτές» βροχή για την σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Η «σπόντα» Κουτσόπουλου για το ειδύλλιο στο MasterChef 4

Πρώτος και καλύτερος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που ανέλαβε να καλωσορίσει τους παίκτες στην ομαδική του MasterChef 4.

«Εδώ θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη ομαδική δοκιμασία. Γνωρίζουμε ήδη τους δύο αρχηγούς και γνωρίζουμε επίσης πως το Μαράκι και ο Δημήτρης δεν ‘θέλαν καθόλου να είναι αρχηγοί σε αυτή τη δοκιμασία. Το γιατί δεν θα το συζητήσουμε τώρα, μια χαρά έχω και ένα εκκλησάκι πίσω» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τα πνιχτά γελάκια των παικτών του MasterChef 4 να ακολουθούν το σχόλιο του σεφ.

Η Μαρία του MasterChef 4 λέει πως «ο μπαμπάς εγκρίνει!»

Ωστόσο, αν μέχρι τώρα στο MasterChef 4 το ειδύλλιο κυκλοφορούσε μόνο ως φήμη, η ίδια η εμπλεκόμενη στο μαγειρικό ρομάντζο κατά κάποιο τρόπο επιβεβαίωσε όσα οι… συμπαίκτες της είχαν «τούμπανο».

«Τι μας έκαναν με τον Μπέλλο μέχρι και το εκκλησάκι βρήκαν», ακούγεται να λέει η παίκτρια του MasterChef 4 μετά το πείραγμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, απευθυνόμενη στην Κατερίνα. «Σας έχουν πάρει πρέφα όλοι» διαπίστωσε η τελευταία, με τη Μαρία να σχολιάζει: «Δεν πειράζει, ο μπαμπάς εγκρίνει. Ο μπαμπάς το ξέρει!».

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για ειδύλλιο στο MasterChef 4

Από την πρώτη στιγμή που ο Τζον επέλεξε τα ζευγάρια στη δημιουργική δοκιμασία της εβδομάδας, το ταίριασμα του Δημήτρη με την Μαρία προκάλεσε ποικίλα σχόλια μεταξύ των παικτών του MasterChef 4. Ορισμένοι εξ αυτών φώναξαν ακόμη και «βίον ανθόσπαρτον» ενώ ο Δημήτρης προχωρούσε για να συναντήσει το μαγειρικό του ταίρι στη διαδικασία.

Ωστόσο και αφού παρουσίασαν το πιάτο τους στους κριτές, οι μπηχτές συνεχίστηκαν. «Όλοι νομίζουν ότι είμαστε ζευγάρι. Δεν χρειάζεται να το αναλύεις και πολύ άστους να νομίζουν πράγματα. Είτε είμαστε μαγειρικό, είτε δεν είμαστε» έλεγε τότε η Μαρία. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πάντως, πριν δοκιμάσει το πιάτο των παικτών του MasterChef 4 σχολίασε: «Να ζήσετε παιδιά, εμείς να δοκιμάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου