Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

MasterChef 4: Ο Διονύσης αποκάλυψε πως υπήρξε μοντέλο του Γαβαλά -Ο Λάκης του έφτιαξε τη βαλίτσα για το παιχνίδι

Το πρώτο Master Class έλαβε χώρα για το MasterChef 4 το μεσημέρι της Κυριακής και όπως αποδείχτηκε δεν είχε μόνο μαγειρική, αλλά και μπόλικη μόδα.

Ο Διονύσης, ο παίκτης που συγκίνησε τους κριτές στις οντισιόν, μαγειρεύοντας το πιάτο του γιου του που δεν ζει πια, αποκάλυψε πως είναι πολύ καλός φίλος του Λάκη Γαβαλά.

Ο κριτής του MasterChef 4, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρατήρησε πως ο Διονύσης αλλάζει πολύ συχνά το στιλ του στο παιχνίδι, και διερωτήθηκε πόσες βαλίτσες έχει ο διαγωνιζόμενος πάρει μαζί του. «Μια πολύ μεγάλη βαλίτσα. Μου τη γέμισε ο Λάκης… ο Γαβαλάς» απάντησε εκείνος.

Ο παίκτης του MasterChef 4 είναι φίλος χρόνια με τον Λάκη Γαβαλά

Ο Διονύσης εξήγησε στην κάμερα του MasterChef 4 πως είναι φίλος χρόνια με τον Λάκη Γαβαλά. Όπως είπε, έχει αναλάβει να ζωγραφίσει πολλούς από τους τοίχους του σπιτιού του κριτή του My Style Rocks και ως αντάλλαγμα, εκείνος του δίνει ρούχα. «Οπότε είναι μια συναλλαγή ρούχα και τέχνη» σχολίασε.

Ο Διονύσης του MasterChef 4 αποκάλυψε όμως και κάτι ακόμη. Παλιότερα, στα πρώτα χρόνια της δραστηριότητας του Λάκη Γαβαλά στον χώρο της μόδας, εργάστηκε ως μοντέλο του. «Ήμουν παλιά μοντέλο του, όταν άνοιξε» είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Βίντεο: Ο φωτογράφος που έκανε μοντέλο τον παίκτη του MasterChef 4

«Είχαμε πάει για την πρώτη φωτογράφηση που είχε γίνει για τα Lac τότε και ο φωτογράφος, ένας Βραζιλιάνος με είδε και ήθελε εμένα» διευκρίνισε στην κάμερα του MasterChef 4 ο Διονύσης. «Τότε είχα τατού και δεν υπήρχαν πολλά παιδιά με τατουάζ στην Ελλάδα. Ήμουν μοντέλο δικό του για μερικές μέρες» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου