Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Τροχαίο στην Γλυφάδα: Ο οδηγός της Corvette εμφανίστηκε στις Αρχές!

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με το θανατηφόρο τροχαίο στην Γλυφάδα. Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της μαύρης Corvette εμφανίστηκε με την δικηγόρο του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 22.02.2020, εμφανίστηκε με την δικηγόρο του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Το τροχαίο στην Γλυφάδα συγκλόνισε την κοινή γνώμη, με την οικογένεια του αδικοχαμένου θύματος να κάνει από την πρώτη στιγμή έκκληση για την οποιαδήποτε πληροφορία.

Στα πλαίσια της Προκαταρκτικής αναμένεται να δώσει κατάθεση ο οδηγός της μαύρης Corvette, με την δικηγόρο του να είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε εμφανιστεί το απόγευμα, λίγες ώρες νωρίτερα, στην Τροχαία Ελληνικού.

Η γυναίκα ζητούσε τα στοιχεία της δικογραφίας, χωρίς όμως να δίνει τα στοιχεία ούτε τα δικά της, ούτε του ανθρώπου που έλεγε πως εκπροσωπούσε.

Ως εκ τούτου η δικογραφία δεν της δόθηκε και λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε μαζί με τον πελάτη της και οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στην Γλυφάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου