Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Στο τέλος η κυβέρνηση θα τις «φάει» και από τους ΠΑΟΚτζήδες και από τους Ολυμπιακούς

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες θα είναι οι κυρώσεις κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης, δηλαδή πόσοι βαθμοί θα αφαιρεθούν από τις δύο ομάδες μετά την αλλαγή του νόμου που προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προκειμένου να μην υπάρξουν υποβιβασμοί αλλά το ζήτημα που δημιουργήθηκε μπορεί να προκαλέσει «ρήγμα» στην χώρα και να την χωρίσει σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα και καλό θα είναι να το καταλάβουν αυτό και στην κυβέρνηση και στις διοικήσεις των ομάδων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Εάν μιλάμε για 10 βαθμούς το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ μάλλον χάνεται (αν και ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί διαμέσου play off φέτος) αλλά δεν θα υποβιβαστεί.

Όμως πληροφορίες από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα δεχτεί ούτε μείωση βαθμών και θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Όσο για τη ΝΔ, πολιτικά έχασε από αυτή την ιστορία. Όχι μόνο γιατί ο ΠΑΟΚ πήγε να υποβιβαστεί και το «χρεώθηκε» η κυβέρνηση αυτό, αλλά γιατί τώρα έκανε πίσω και αλλάζει το νόμο και θα «χρεωθεί» την δυσαρέσκεια και των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ ίσως και του Παναθηναϊκού.

Εν ολίγοις τους έχει όλους δυσαρεστημένους.

Το σενάριο για διπλές εκλογές την Άνοιξη πάει περίπατο και στην Μακεδονία πολύ δύσκολα θα βρουν θετικές ψήφους τουλάχιστον αυτό το χρονικό διάστημα.

Επίσης με την αλλαγή του νόμου η κυβέρνηση έδειξε αδυναμία μπροστά στην κατακραυγή μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

Γενικά αυτό που ξεκίνησε στο ποδόσφαιρο δεν έπρεπε να ξεκινήσει εξαρχής και ο νοών νοείτω...

Προφανώς έχουν ξεχάσει κάποιοι το σύνθημα της Τούμπας από την δεκαετία του '70 «Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ».

Καλώς ή κακώς με τους οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη η εκάστοτε εξουσία προσπαθεί να τους έχει «μη απογοητευμένους» μαζί της.

Σήμερα η κυβέρνηση κατάφερε να τους έχει ΟΛΟΥΣ απογοητευμένους και αυτό είναι μοναδικό κατόρθωμα...
το είδαμε pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου