Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Πόλα Ρούπα, η γυναίκα με τα 1.000 πρόσωπα: Mε κοντό καστανό μαλλί συνελήφθη

Γνωρίζοντας τέλεια τον οδηγό τού «ζην επικινδύνως», η Πόλα Ρούπα για όσο διάστημα καταζητούνταν κατάφερνε να περνά απαρατήρητη, λαμβάνονας φυσικά τις απαραίτητες προφυλάξεις και αλλάζοντας διαρκώς λουκ.

Η Πόλα Ρούπα σήμερα, κατά τη σύλληψή της, δεν θύμιζε σε τίποτα τη γυναίκα με το μακρύ μαλλί έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν αποφυλακιζόταν το 2011 λόγω παρέλευσης του 18μηνου: Πιο αδύνατη, με κοντό καστανό μαλλί.



Οταν πάλι, πριν από έναν χρόνο, νοίκιασε το ελικόπτερο με σκοπό να βοηθήσει τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη να αποδράσει, κατά τις περιγραφές του πιλότου, είχε κοντά ξανθά μαλλιά και εμφανίστηκε με περούκα με μακριά καστανά μαλλιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο πιλότος -πρώην αστυνομικός- δεν κατάφερε να την αναγνωρίσει.

Στις 25 Ιουνίου 2015, πάλι, όταν λήστεψε την Τράπεζα Πειραιώς που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», φορούσε ξανθιά μακριά περούκα και μαύρα γυαλιά.

Μία ακόμα μεταμόρφωσή της συναντάμε σε ληστεία στη Μαλεσίνα. Εκεί η Ρούπα ορμά μέσα στην τράπεζα με μαύρη περούκα αυτή τη φορά, διπλά ρούχα και φωνάζει ότι πρόκειται για απαλλοτρίωση χρημάτων από την τράπεζα.



Eτσι ήταν η Πόλα Ρούπα το 2014 σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είχε δώσει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου