Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Εισβολή οπαδών και χάος στις κερκίδες στο Καυτατζόγλειο

Άγριο ξύλο στο Καυταντζόγλειο μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ.

Επεισόδια έγιναν στο Καυτανζόγλειο στο 7ο λεπτο της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν οπαδοί των γηπεδούχων «μπούκαραν» στο γήπεδο.

Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 5 λεπτά καθώς οι οπαδοί συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις κατά την είσόδο τους στο γήπεδο, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση φωτοβολίδες κρότου λάμψης για να τους εμποδίσουν.

Τα επεισόδια όμως κλιμακώθηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα με τους οπαδούς του Ηρακλή να χρησιμοποιούν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κι από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις συμπλοκές υπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος είναι δημοσιογράφος. Πρόκειται για τον συνάδελφο, Θανάση Μυριούνη που ταξίδεψε από τα Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Η αστυνομία έκανε χρήση κρότου λάμψης για να διασπάσει το πλήθος, με αποτέλεσμα οι οπαδοί των «κυανόλευκων» να μετακινηθούν προς το πέταλο του γηπέδου, ενώ υπήρξαν και μάχες σώμα με σώμα. Την ίδια ώρα ο Καραντώνης ζήτησε να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου και έπειτα από επτά λεπτά η αναμέτρηση ξεκίνησε και πάλι.

Μάλιστα από τις συμπλοκές υπήρξε και ένας τραυματίας, ο δημοσιογράφος του passsports.gr Θανάσης Μυριούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου