Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν μέθυσε και την πλήρωσαν οι αξιωματούχοι του

O Κιμ Γιόνγκ Ουν ήπιε λίγο παραπάνω τον περασμένο Σεπτέμβριο και ζήτησε από τους αξιωματούχους της κυβέρνησής του να απολογηθούν γραπτώς και να κάνουν αυτοκριτική για τα πεπραγμένα τους, όταν όμως του πέρασε το hangover δεν θυμόταν τίποτα.

Όπως αναφέρουν τα ιαπωνικά ΜΜΕ, τα οποία και μετέδωσαν την είδηση επικαλούμενα πηγή από τη Βόρειο Κορέα, ο εκκεντρικός δικτάτορας ήπιε λίγο παραπάνω και πάνω στη ζάλη του ζήτησε από τους αξιωματούχους της στρατιωτικής του κυβέρνησης να γράψουν επιστολές για να απολογηθούν για τις πράξεις τους, μετά την αποτυχία της χώρας να δημιουργήσει στρατιωτικό δορυφόρο.

Συγκεκριμένα, ο Κιμ φαίνεται να είπε στους αξιωματούχους του: "Το ότι κανείς από εσάς δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να δημιουργήσει έστω και ένα στρατιωτικό δορυφόρο, αποτελεί έγκλημα ισοδύναμο της προδοσίας". Ο Κιμ ήταν μεθυσμένος, αλλά οι αξιωματούχοι ένιωσαν να τους κόβονται τα πόδια.

Η κατάσταση πανικού για τους αξιωματούχους, που δεν ήξεραν ποια θα ήταν η τύχη τους, κράτησε μέχρι το επόμενο πρωί, όταν πια πέρασε και η επίδραση του αλκοόλ και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης συνήλθε.

Μετά το εφιαλτικό βράδυ, οι αξιωματούχοι κλήθηκαν εκ νέου από τον Κιμ Γιόνγκ Ουν, αλλά αυτή τη φορά για να δείξει την ανησυχία του για την υγεία τους.

"Γιατί είστε μαζεμένοι εδώ; Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί είστε όλοι σε μεγάλη ηλικία", φέρεται να είπε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, με τους αξιωματούχους να ξεσπούν σε κλάματα, μάλλον επειδή τη γλίτωσαν και αυτή τη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου