Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αλέκος Αλαβάνος: «Μετάνιωσα που έχρισα τον Τσίπρα πρόεδρο του Συνασπισμού. Αλλά κι ο Χριστός είχε τον Ιούδα μαθητή του»

«Απασφάλισε» ο Αλέκος Αλαβάνος σε νέα του συνέντευξη χρησιμοποιώντας εξαιρετικά σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο παρομοίασε με τον Ιούδα, αλλά και για την κυβέρνηση, η οποία όπως αναφέρει έχει κάνει πράγματα που ούτε η δικτατορία του Μεταξά, ούτε η δικτατορία των συνταγματαρχών έκανε.

Στη συνέντευξη στη Lifo, ο πρώην επικεφαλής του Συνασπισμού κάνει λόγο για ολοένα και πιο ακραίες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει δηκτικά ότι «τη μια έχεις τον Κατρούγκαλο, που κόβει συνεχώς τις συντάξεις και την άλλη λέει «βγείτε στους δρόμους να παλέψετε για τις συντάξεις»».

Ακόμα αναφέρει ότι «καμιά κυβέρνηση δεν έχει κάνει τέτοια παράδοση της δημόσιας περιουσίας, από τη βαυαροκρατία. Ούτε η δικτατορία του Μεταξά, ούτε η δικτατορία των συνταγματαρχών.

Έκαναν εκχωρήσεις στους ξένους, αλλά δεν παρέδωσαν το σύνολο σχεδόν της λαϊκής δημόσιας περιουσίας σε ένα ταμείο του οποίου τον πρόεδρο και τα δυο μέλη τα βάζει η Ε.Ε. και τα άλλα τρία μέλη τα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση. Απλώς τα προτείνει…».

Το «αποκορύφωμα» όμως ήταν η απάντησή του στην ερώτηση εάν μετάνιωσε που «έδωσε το δαχτυλίδι» στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «Είναι αυτονόητο. Και ο Χριστός είχε τον Ιούδα μαθητή του. Και ήταν και Θεός ο Χριστός…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου