Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η Καρντάσιαν απέλυσε τον σωματοφύλακα που δεν την προστάτεψε στη ληστεία του Παρισιού

Έναν μήνα μετά τη ληστεία στο Παρίσι, από την οποία ακόμα προσπαθεί να συνέλθει η Κιμ Καρντάσιαν, η ίδια και ο σύζυγός της, Κάνιε Γουεστ, αποφάσισαν τελικά να απολύσουν τον Πασκάλ Ντούβιερ, τον επί σειρά ετών σωματοφύλακα του ζεύγους που απέτυχε ωστόσο να προστατέψει την τηλεπερσόνα στην πιο ευάλωτη στιγμή της.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του σάιτ Entertainment Weekly, που μίλησε με δύο ανώνυμες πηγές κοντά στο ζεύγος, η οικογένεια Γουεστ πήρε τελικά αυτήν την σκληρή απόφαση, παρά την αρχική τους στάση που έδειχνε ότι «στήριζαν» τον υπάλληλό τους απέναντι στης κατηγορίες περί ανικανότητας που δεχόταν από τα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η μία πηγή του σάιτ, η απομάκρυνση του ογκώδους Γερμανού δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο προσωπικό ασφαλείας του ζευγαριού, το οποίο πρόκειται να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου αφού ο Κάνιε Γουεστ έχει θορυβηθεί απίστευτα από την περιπέτεια της συζύγου του. «Ο Πασκάλ βρισκόταν πολύ καιρό στην ασφάλεια του ζευγαριού. Στενοχωρήθηκαν που τον αποχωρίστηκαν γιατί τον αγαπούσαν, αλλά δεν μπορούσαν να ρισκάρουν να αφήσουν τα πράγματα όπως είχαν», ανάφερε χαρακτηριστικά η πηγή του Entertainment Weekly.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, έναν ολόκληρο μήνα μετά από τη ληστεία, η Καρντάσιαν εξακολουθεί να κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και όταν εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες η εμφάνισή της είναι λιτή και διακριτική, καμία σχέση δηλαδή με την λαμπερή και εντυπωσιακή Κιμ του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου