Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ισοπαλία για Ολυμπιακό, ήττες εντός για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Δείτε όλα τα γκολ

Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό και δύο εντός έδρας ήττες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ περιελάμβανε η 4η αγωνιστική του Europa League για τις ελληνικές ομάδες.


Αστανά - Ολυμπιακός 1-1


Λίγο το μεγάλο ροτέισον του Μπέντο. Λίγο ο πλαστικός χλοοτάπητας. Λίγο το ντέρμπι της Κυριακής. Ε, τι άλλο να γίνει για να μπει σ' ένα ματς αποσυντονισμένη μια ομάδα. Ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν μπήκε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι και βρέθηκε στο 8' πίσω στο σκορ. Με μία φάση που βρέθηκαν τρεις παίκτες της Αστανά στην μικρή περιοχή και ένας ο παίκτης που έκανε την πάσα τέσσερις!



Όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε. Ισοφάρισε (με τον Σεμπά) δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, το πάλεψε μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά εν τέλει γυρνάει στην Αθήνα με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ενα αποτέλεσμα το οποίο τον διατηρεί ως φαβορί του ομίλου αλλά θα πρέπει να ψάξει νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια και σίγουρα θα κυνηγήσει και την πρώτη θέση.

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης 0-3

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 από την Σταντάρ Λιέγης και μόνο με... θαύμα έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Οι πολλές απουσίες αλλά και η κατάρρευση μετά το πρώτο γκολ των Βέλγων κόστισαν στο «τριφύλλι» που ανάγκασε τον κόσμο να γιουχάρει για την βαριά ήττα από μία ομάδα που ήταν του χεριού του...



ΠΑΟΚ - Καραμπάχ 0-1

Η Τούμπα (που αποδοκίμασε έντονα στο φινάλε τους παίκτες) συνεχίζει να πληγώνει τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά βράδια του. Η Καραμπάχ μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε από το «σπίτι» του «Δικεφάλου», απέδειξε όμως ότι είναι μια σκληρή ομάδα, πειθαρχημένη από την αρχή μέχρι το τέλος της, γι’ αυτό και η νίκη (η πρώτη στα 8 τελευταία ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς) με 1-0, την φέρνει με το… ενάμιση πόδι στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.



Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει ένα θαύμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του 10ου ομίλου, με Φιορεντίνα (εκτός) και Σλόβαν Λίμπερετς (εκτός), να πάρει 5 περισσότερους βαθμούς απ’ ότι θα μαζέψουν οι Αζέροι, που έχουν να παίξουν εκτός με την Σλόβαν και την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την αδιάφορη Φιορεντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου