Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Σπάνιο video με την Ελισάβετ να παίζει με τον μικρό Κάρολο

Υλικό σε ένα σύντομο βιντεάκι έδωσε στην δημοσιότητα το παλάτι του Μπάκινγχαμ, με αφορμή την ημέρα της μητέρας που γιορτάστηκε χθες Κυριακή στην Βρετανία.

Η βασίλισσα σε αυτό το βίντεο αρχείου φαίνεται ως αφοσιωμένη και περήφανη μητέρα, να γελά και να γαργαλά τον Κάρολο, προτρέποντας το μικρό της αγοράκι να περπατήσει. Υπολογίζεται πως ο Κάρολος ήταν τότε περίπου ενός έτους, ενώ η Ελισάβετ 23 ετών, καθώς το βίντεο γυρίστηκε στο Clarence House το 1949.

Το βιντεάκι περιλαμβάνει ακόμα πλάνα του Καρόλου ως μικρό αγοράκι, να φορά ένα παλτό και να βγαίνει από το σπίτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την κάμερα κρατά ο πατέρας του, ο δούκας του Εδιμβούργου καθώς και ο ίδιος και η Ελισάβετ λατρεύουν να κινηματογραφούν οικογενειακές σκηνές.

Αποσπάσματα του βίντεο είχαν παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2008 σε ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα για την Ελισάβετ, ενώ το 2012, στο πλαίσιο προγράμματος του BBC ο Κάρολος σχολίασε το απόσπασμα λέγοντας: «Η μητέρα μου είναι πολύ περήφανη για την οικογένειά της, από όταν ήταν νεαρή μητέρα, μέχρι τώρα που είναι γιαγιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου