Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

«Δεν πήραμε απολύτως τίποτε» λένε οι αγρότες των Τεμπών και πάνε για κλιμάκωση: Νέο μπλόκο στη γέφυρα των Τεμπών;

«Δεν τους έδωσαν τίποτε απολύτως. Οι υπουργοί κινήθηκαν σε μία σκληρή γραμμή. Εφόσον από την αρχή τους εξήγησαν πως δε θα αποσυνδέσουν την εισφορά του ΕΛΓΑ από το εισόδημα, για ποιο λόγο έχασαν τόσες ώρες συζητώντας;» Αυτό ήταν το καταληκτικό σχόλιο κορυφαίου αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο των Τεμπών, στον απόηχο της συνάντησης του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών.

Ο «μαύρος καπνός», που όπως σημείωσε ο ίδιος αγροτοσυνδικαλιστής μιλώντας στο onlarissa.gr, βγήκε από το μέγαρο Μαξίμου, έχει δυναμιτίσει το κλίμα στην κοιλάδα των Τεμπών, εκεί όπου εκτιμάται πως η απόφαση που θα ληφθεί απόψε το βράδυ από τη γενική συνέλευση του συντονιστικού του μπλόκου, θα προβλέπει όχι μόνον παραμονή στους δρόμους, αλλά και κλιμάκωση!

Πώς; Πιθανόν με «μετακίνηση» του μπλόκου σε ένα μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας σημείο, τη γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη, πριν τα διόδια. Εάν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε αυτόματα «ακυρώνεται» η εναλλακτική διαδρομή από τα παράλια του δήμου Αγιάς, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την πίεση στην κυβέρνηση.

Οι αγρότες που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα επιστρέψουν στο μπλόκο των Τεμπών αργά απόψε το βράδυ. Οπότε και η νύχτα αναμένεται μακρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου