Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Χαμός μετά την λήξη του ντέρμπι-Βρισιές ανάμεσα σε Τζόρτζεβιτς-Καλάθη και Τόμιτς (video)

Το ντέρμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ τελείωσε, αλλά για κάποιους όχι.

Ο Μίλαν Τόμιτς εκ μέρους του Ολυμπιακού πήγε να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές για κάποια σφυρίγματα (κυρίως προς τον Παναγιώτου), αλλά βρέθηκε κοντά του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που άρχισε να τον βρίζει χυδαία.

Ο Τόμιτς απάντησε και ακολούθησε τον διαιτητή μέχρι τα αποδυτήρια και εκεί υπήρχε νέο επεισόδιο με τον Τζόρτζεβιτς και τον Νικ Καλάθη ξανά με ύβρεις.

Ο Μίλαν Τόμιτς μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε «Εγώ πήγα και διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για κάποιες φάσεις και κάποιοι από τον Παναθηναϊκό με εξύβρισαν στα σέρβικα με λέξεις που ξέρετε (σ.σ οι δημοσιογράφοι) τι σημαίνουν. Να μην πω τι είπαν. Απαράδεκτοι Καλάθης και Τζόρτζεβιτς", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ λίγο αργότερα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πήγε καν στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να καθίσει δίπλα σε έναν συνάδελφο του που βρίζει τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην κάμερα της NOVA: «Στο τέλος του παιχνιδιού ο συνεργάτης μου ο κ. Τόμιτς δέχθηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον αντίπαλο προπονητή. Το θέμα συνεχίστηκε με τον κ. Καλάθη. Ο κ. Τόμιτς μιλούσε με τον διαιτητή, αυτό δεν άρεσε προφανώς στους αντιπάλους. Δεν μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που δεν σέβεται. Δεν μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με έναν προπονητή που βρίζει μανάδες και πατεράδες των συνεργατών μου. Γι' αυτό έφυγα από τη συνέντευξη Τύπου».

Τέλος, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε στην συνέντευξη Τύπου για το θέμα μετά την αποχώρηση του Σφαιρόπουλου «"Ό,τι έγινε στο παρκέ, μένει εκεί. Ήθελε να το μοιραστεί μαζί σας, αλλά εντάξει. Τίποτα δεν άρχισε από το δικό μας μέρος. Ήταν μια αντίδραση σε κάτι που δεν μου άρεσε. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν, γιατί δεν θέλω να διαφημίσω κανέναν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου