Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

"Γλέντι" στο twitter για τη... "σούπα" των πολιτικών αρχηγών

Μπορεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών να μην κέρδισε το ενδιαφέρον των πολιτών από άποψη περιεχομένου, το Twitter όμως πήρε φωτιά από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξεκίνησε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών.

Με hashtag το «#ERTdebate2015» να γίνεται πρώτο trend στην ελληνική σφαίρα τιτιβισμάτων από την αρχή, δεκάδες χιλιάδες χρήστες έκαναν το σχόλιό τους για όσα έβλεπαν και άκουγαν. Άλλοι, λαμβάνοντας σοβαρά υπ' όψιν το ρόλο του σχολιαστή, επικεντρώθηκαν στο να επιχαίρουν ή να επικροτούν τις τοποθετήσεις των αρχηγών και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Άλλοι άρχισαν να... τρολάρουν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς αναφορικά με την εμφάνισή τους και τις γνώσεις τους, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που... εξέφρασαν την επιθυμία να μπουκάρει μέσα στο στούντιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου και να κάνει τα μηχανάκια της AGB να «τρελαθούν».

Από τα πυρά των τουιτεράδων δεν ξέφυγε κανείς ως προς τις τοποθετήσεις του, ενώ δε λείπουν και σχόλια που «μαντεύουν» τι γίνεται μέσα στο στούντιο όταν η κάμερα εστιάζει σε ένα πρόσωπο.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου