Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώην μοντέλο συνελήφθη με 27 κιλά κοκαϊνης

Ένας 38χρονος, πρώην μοντέλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή του Ασπροπύργου, κατηγορούμενος για την μεταφορά 27 κιλών κοκαϊνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η κοκαίνη προέρχεται από την Λατινική Αμερική, ενώ ο 38χρονος ήταν μπεϊζμπολίστας, παίκτης μεγάλης ομάδας.

Η εν λόγω ποσότητα της κοκαϊνης ήταν μέσα σε κοντέινερ στον Ασπρόπυργο, το οποίο επιτηρείτο, μετά από πληροφορίες, από τους αστυνομικούς.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το κοντέινερ, βρήκαν τα ναρκωτικά στο εσωτερικό μεγάλων σιδερένιων σωλήνων.

Μαζί με τον φερόμενο ως παραλήπτη της κοκαίνης, συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, ο ένας Ολλανδός υπήκοος, 38 ετών και ο άλλος υπήκοος Γουιάνα, 48ετών, μέλη κυκλώματος μεταφοράς του ναρκωτικού από το εξωτερικό στη χώρα μας.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μοντέλα, καλλιτέχνες, ηθοποιούς και επιχειρηματίες, ενώ δραστηριοποιείτο,κυρίως, στα νότια προάστια της Αττικής και είχε το προσωνύμιο ο «παίκτης» της παραλίας.


Όπως λένε οι αξιωατικοί της ΕΛ.ΑΣ, το προσωνύμιο αυτό του το κόλλησαν επειδή έπαιζε σε ομάδες του μπέϊζμπολ, αλλά και λόγω της φιλοδοξίας του να γίνει ο «μεγάλος παίκτης» στο άλλο μεγάλο «παιχνίδι», αυτό της διακίνησης της κοκαϊνης...

Οι έρευνες για τη μεταφορά του ναρκωτικού συνεχίζονται, ενώ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η εν λόγω ποσότητα που κατασχέθηκε, ν΄ αποτελεί μέρος μεγαλύτερου φορτίου που έχει πάρει... ρότα για τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου