Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Εκπλήξεις και με Λέγκα στη λίστα της Ν.Δ.;

Μπορεί για πολλούς να φαίνονται ξεκάθαρα τα πράγματα στην λίστα που θα καταρτιστεί για τη Ν.Δ. στο νομό Τρικάλων, όμως μόνον έτσι δεν είναι.

Σε αντίθεση με ότι ίσχυε επί Σαμαρά, όπου ο Κώστας Σκρέκας υπουργοποιήθηκε, αφήνοντας τον Βλαχογιάννη (που τον είχε πάρει στις πλάτες του), στα κρύα του λουτρού, τώρα φαίνεται το πάνω χέρι να το έχει ο Μιχάλης Ταμήλος που διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον Μεϊμαράκη, με τον οποίο μάλιστα συμπορεύτηκαν στην στήριξη της Ντόρας.

Πληροφορίες θέλουν πιέσεις για συμμετοχή του και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση να δέχεται και ο πρώην υπουργός Νίκος Λέγκας, ο οποίος όμως φέρεται προς το παρόν να θέλει να δώσει τη μάχη εκτός ψηφοδελτίου.

Ενδεικτικό πως όλα μπορούν να αλλάξουν, είναι και η δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Μουζακιάρη: «Η λίστα διαφέρει από το σταυρό και δε διαφέρει μόνο τεχνικά, διαφέρει και ουσιαστικά. Η λίστα συνήθως υπακούει σε μια ευρύτερη, πολιτική και κομματική επιταγή, την οποία πάντα σχεδιάζει Πρόεδρος του κόμματος. Αναλόγως με την στρατηγική του κόμματος, ο Πρόεδρος θα συντάξει τη λίστα. Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι οι σταυροί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από τους εκλεκτούς υποψηφίους του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις 25 του Γενάρη δεν είναι ενδεικτικοί της δύναμης του καθενός και της προοπτικής του καθενός και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση».

Λέτε να έχουμε λιποθυμίες;
το είδαμε energospolitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου