Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η ψήφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή -Είπε μόνο μια λέξη! Δείτε ποια ήταν! (video)

Ο Κώστας Καραμανλής αρκέστηκε να πει μία και μόνο λέξη πάνω από την κάλπη του δημοψηφίσματος...

Ο πρώην πρωθυπουργός τήρησε την παράδοση που τον θέλει να ψηφίζει από τους πρώτους σε κάθε εκλογική διαδικασία. Λίγο πριν τις 08.00 ο Κώστας Καραμανλής έκανε την εμφάνισή του στο 310ο εκλογικό τμήμα στον Άγιο Ελευθέριο, συνοδευομενος από φίλους και συνεργάτες.

Ο κ. Καραμανλής δεν έκανε δηλώσεις, ενώ θερμή υποδοχή, με χειροκροτήματα, του επιφύλαξαν στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων ήταν εκεί οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης.

Τον πρώην πρωθυπουργό περίμενε από τις 07.00 και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που μπήκε μέσα μαζί του. Όπως θα δείτε στο επόμενο βίντεο, ο κύριος Καραμανλής έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, είπε ''καλημέρα'' στους δημοσιογράφους και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις...

Ο Κώστας Καραμανλής σε τηλεοπτική παρέμβασή του έστειλε την Πέμπτη το μήνυμα ότι την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν «ναι». Όσοι καλοπροαίρετα νομίζουν ότι ψηφίζοντας «όχι» ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας σφάλλουν και σφάλλουν σοβαρά, τόνισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Καραμανλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου