Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μεϊμαράκης: Όχι σε νέο συμβούλιο αρχηγών -Να έρθει ο Τσίπρας στη Βουλή

Με σκληρό ροκ ξεκινάει απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τη θητεία του από τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που έδωσε το στίγμα του μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξέκοψε την πιθανότητα να βρεθεί σε ακόμη ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πλέον δεν θα γίνει τίποτε πίσω από κλειστές πόρτες.

“Θα έρθει η ώρα που θα λογαριαστούμε” είπε ο κ. Μεϊμαράκης και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέας σύγκλησης του συμβουλίου των αρχηγών ξεκαθάρισε “Δεν θα ανταποκριθώ αν δεν έρθει πρώτα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Να έρθει να κάνει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. Να μας πει τι θέλει. Ώστε να ξέρουμε και εμείς σε τι μπορούμε να ανταποκριθούμε.”

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εμφανίστηκε ενωτικός ως προς το εσωτερικό του κόμματος, ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά όμως έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεκαθαρίζοντας πως οι κρισιμότητα των στιγμή δεν επιτρέπει εφησυχασμό.

"Κρίνεται η οικονομία η παρουσία της χώρας μας στην Ευρωζώνη. Κρίνονται οι εθνικές υποθέσεις.
Δεν ήταν ποτέ τόσο δύσκολα όσο σήμερα τα πράγματα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλαβε από κανέναν εντολή ρήξης, Να το βάλει καλά στο μυαλό του. Για κάτι διαφορετικό θα χρειαστεί νομιμοποίηση είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου