Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Παλικαρίσια νίκη της Ελλάδας, 11-10 την Αμερική!

Αγκαλιά με την απ’ ευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Καζάν βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας στο πόλο, μετά τη νίκη 11-10 επί των ΗΠΑ.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αν και βρισκόταν όλη τη διάρκεια του αγώνα πίσω στο σκορ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή, χάρις σε τέρμα του Βαγγέλη Δελακά, 31 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό «συγκρότημα» της χώρας μας, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει από σήμερα, Τετάρτη (29/7) την απ’ ευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, σε περίπτωση που η Ρωσία δεν κερδίσει την Ιταλία, στο άλλο ματς του ομίλου, που θα διεξαχθεί το απόγευμα. Σε αντίθετη περίπτωση, το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) στις 18:50 θα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να «σφραγίσει» την πρώτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-3, 4-3, 3-1

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης 3, Δερβίσης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 4, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

ΗΠΑ (Ντέγιαν Ουντόβιτσιτς): Μόουζες, Βάβιτς, Όμπερτ, Κίμπελ, Ρόουλσε 1, Τσουπίδο 1, Σάμιουελς 2, Αζεβέδο 2, Μπόουεν 1, Μπονάνι 1, Σμιθ, Μαν 2, Μπάρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου