Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το άψυχο σώμα του Paul Walker (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διέρρευσαν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το άψυχο σώμα του Paul Walker.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ, οι οποίες ήρθαν στο φως μετά τη δημοσιοποίηση του ιατροδικαστικού πορίσματος.


Το άψυχο σώμα του πρωταγωνιστή του «Fast and Furious» είχε εκτενέστατα εγκαύματα, ενώ φαίνεται πως μετά το δυστύχημα ο Γουόκερ υπέστη πολλαπλά κατάγματα και εξάρθρωση της κάτω γνάθου.

«Το σώμα του ηθοποιού είχε υποστεί τόσες κακώσεις, που κανένα από τα όργανά του δεν ήταν κατάλληλο για μεταμόσχευση» αναφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του.

Ένα εξίσου συγκλονιστικό στοιχείο είναι η διαπίστωση ότι ο άτυχος ηθοποιός δεν πέθανε ακαριαία, καθώς εντοπίστηκαν μικροσωματίδια καπνού στον λαιμό του.

Όσον αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος, η αυτοψία έδειξε, σύμφωνα με το Fox News, ότι ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε και φίλος του ηθοποιού έτρεχε με τουλάχιστον 160 χλμ./ώρα. Ο φίλος του Γουόκερ και οδηγός της μοιραίας Porsche σκοτώθηκε από «πολλαπλές κακώσεις», τονίζεται στην έκθεση του ιατροδικαστή, στην οποία προστίθεται ότι ο ίδιος «οδηγούσε την κόκκινη Porsche Carrera GT με επικίνδυνη ταχύτητα, περίπου 160 χιλιόμετρα την ώρα». Τότε, «για άγνωστους λόγους, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος».

«Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς (…) και κόπηκε στα δύο» προστίθεται στην έκθεση, όπου ξεκαθαρίζεται ότι το «μεγαλύτερο μέρος του οχήματος έγινε στάχτη».

Οι διασώστες που έσπευσαν να ανασύρουν το σώμα του Γουόκερ από τη μοιραία Porsche τον εντόπισαν σε «στάση πυγμάχου», κάτι που όπως εκτιμούν οι ειδικοί αποκαλύπτει ότι ο άτυχος ηθοποιός προσπάθησε να προστατευτεί όταν διαπίστωσε ότι το αμάξι επρόκειτο να συγκρουστεί.

Τι έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις

Κανένα ίχνος ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ δεν βρέθηκε στο αίμα του Πολ Γουόκερ άλλα ούτε και στου φίλου του Ρότζερ Ρόντας, ο οποίος οδηγούσε τη μοιραία Porshe.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία, αναφερόμενη στα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, τονίζει ότι ήταν αρνητικά τόσο για την ύπαρξη αλκοόλ όσο και ναρκωτικών ουσιών, περιλαμβανομένων της κοκαΐνης, οπιούχων σκευασμάτων και της μαριχουάνας.

Πόρισμα - φωτιά για την Porshe

Στο μεταξύ, πόρισμα του 2004 που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και είχε συνταχθεί από ειδικούς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το μοντέλο Carrera GT, που οδήγησε τον Πολ Γουόκερ στον θάνατο, είχε κακή οδηγική συμπεριφορά όταν το αυτοκίνητο ανέπτυσσε υψηλές ταχύτητες σε οδόστρωμα με εξογκώματα.

Μάλιστα, όπως γράφει το TMZ, στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα όντως υπήρχαν σιδερένια εξογκώματα, τα λεγόμενα «καρφιά» που διαχωρίζουν τις λωρίδες σε ειδικές περιοχές του δρόμου.

«Αυτό το αυτοκίνητο δεν μπορεί να πατήσει ούτε ένα κουτί μπίρας πεταμένο στο οδόστρωμα» έγραφε μεταξύ άλλων το πόρισμα. «Θα συντρίψει το κουτάκι της μπίρας, αλλά θα καταστρέψει κιόλας τις ανθρακικές ίνες των ελαστικών». Και στη συνέχεια τονιζόταν: «Θα πρέπει να γνωρίζει ο οδηγός σε ποιον τύπο οδοστρώματος οδηγεί (λακκούβες, μεγάλες τρύπες και σαμαράκια)».

το είδαμε neotera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου