Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αφού έγινε ίδια με την Barbie, τώρα λέει ότι είναι προσβλητικό να της λένε πως της μοιάζει

Εγινε πρωτοσέλιδο για την εξωπραγματική της εμφάνιση που θύμιζε πλαστική κούκλα. Τώρα η Βαλέρια Λουκιανόβα, απαρνείται τον τίτλο της ανθρώπινης Barbie θεωρώντας τον προσβλητικό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η 29χρονη Βαλέρια αποκάλυψε ότι βρίσκει τη σύγκριση «εξευτελιστική και προσβλητική» αφού αφήνει υπόνοιες ότι προσπαθεί να μιμηθεί τη διάσημη κούκλα.

Μιλώντας στο Cosmopolitan, η Βαλέρια εξήγησε γιατί την ενοχλεί το υποκοριστικό της: «Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό και προσβλητικό, αλλά το έχω συνηθίσει, αφού αυτό απαιτεί η δουλειά μου και αρέσει και στους φαν»

Η Βαλέρια, η οποία επιμένει ότι η εμφάνισή της είναι απόλυτα φυσική, εκτός από το στήθος της, εξήγησε ότι ο λόγος που δέχτηκε το ψευδώνυμο της ήταν επειδή είχε γίνει μέρος της ταυτότητάς της: «Το αποδέχτηκα γιατί έτσι με ξέρουν όλοι, αλλά δεν μου αρέσει».


«Δεν θέλω οι άνθρωποι να προσπαθούν να αντιγράψουν κάποιον και γι 'αυτό δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι σκέφτονται ότι μιμούμαι μία κούκλα, είναι εξευτελιστικό. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος θα πρέπει να είναι ο εαυτός του. Μπορεί να εμπνέεται από κάποιον αλλά όχι να τον αντιγράφει. Αυτό είναι ταπεινωτικό.»

Τελευταία φορά είδαμε το μοντέλο από την Ουκρανία τον Μάιο, όταν εμφανίστηκε στη δημοσιότητα ξανά μετά από μια παύση έξι μηνών, με μία νέα φωτογράφιση.


Τους τελευταίους μήνες απέφευγε κάθε προσοχή των μέσων ενημέρωσης μετά από ένα περιστατικό, το Νοέμβριο του περασμένου έτους. Οπως είπε η ίδια έπεσε θύμα επίθεσης κοντά στο σπίτι της στην Ουκρανία, στη διάρκεια της οποίας τη χτύπησαν και προσπάθησαν να την στραγγαλίσουν. Η επίθεση την οδήγησε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

Κάποιοι κατηγόρησαν το μοντέλο ότι χρησιμοποίησε την επίθεση ως μια ιστορία συγκάλυψης και ότι στην πραγματικότητα είχε πάει στο νοσοκομείο για αισθητική επέμβαση, αλλά η Βαλέρια το αρνήθηκε αυτό.


Τους επόμενους μήνες ωστόσο, θα δούμε το μοντέλο να εμφανίζεται όλο και λιγότερο σαν σωσίας της Barbie. Πέρυσι, ισχυρίστηκε ότι ήθελε να μετατραπεί σε Αμαζόνα έχοντας εμπνευστεί από τις πολεμίστριες της ελληνικής μυθολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου