Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τα «νάζια» της Βίκυς Σταμάτη στο Εφετείο: Γιατί αρνιόταν πεισματικά να βγει από την κλούβα

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου έφτασε στο Εφετείο γύρω στις 8 το πρωί με κλούβα της Αστυνομίας στην οποία επέβαιναν ακόμη δυο κρατούμενες. Η κλούβα σταμάτησε στην μπροστινή είσοδο του Εφετείου και ενώ κατέβηκαν οι δύο άλλες γυναίκες, η Βίκυ Σταμάτη αρνήθηκε να βγει.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου ζήτησε να μπει στο Εφετείο από άλλη είσοδο, προκειμένου να μην τη δουν και τη φωτογραφίσουν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο και είχαν συγκεντρωθεί τόσο στην είσοδο, στην οποία επιχείρησε αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. να αποβιβάσει τη Σταμάτη, όσο και σε αυτή επί της Δέγλερη.

Με τη σύζυγο του πρώην υπουργού να αρνείται πεισματικά να κατέβει από την κλούβα, λύση στο πρόβλημα επιχείρησε να δώσει ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης. Υστερα από... διαπραγματεύσεις με τους άνδρες που συνόδευαν τη Βίκυ Σταμάτη, τελικά αποφασίστηκε η σύζυγος του πρώην υπουργού να μπει στο Εφετείο από την είσοδο που συνήθως εισέρχονται στο κτίριο οι δικαστικοί λειτουργοί και στην οποία δεν υπήρχαν τόσες κάμερες όσες στις υπόλοιπες.
το είδαμε defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου