Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Συνεχίζεται η περιπέτεια της μικρής Ραφαέλας από την Καλαμπάκα- Σε απεργία πείνας ετοιμάζεται να προχωρήσει η μητέρα της

Σε απόγνωση έχει φτάσει μητέρα της μικρής Τρικαλινής Ραφαέλας η οποία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε απεργία πείνας βλέποντας την μικρή της κόρη στην εντατική παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζει την «αδιαφορία» των αρμοδίων.

Μετά το περιστατικό που έζησε όλη η Ελλάδα με την μεταφορά της μικρής Ραφαέλας από την εντατική παίδων όπου ήταν το κατάλληλο περιβάλλον νοσηλείας της και την επιστροφή μετά από ένα σωρό παρεμβάσεις, αυτή την φορά νέα δεδομένα μπαίνουν εμπόδιο στην θεραπείας της μικρής.

Συγκεκριμένα η γνωμάτευση του ειδικού νευροχειρούργου μπαίνει εμπόδιο στην μεταφορά της Ραφαέλας στην Αγγλία και ειδικότερα στο νοσοκομείο Great Ormont Street Hospital το οποίο είναι κατάλληλο για την νοσηλεία της.

Για ν
α μεταφερθεί εκεί, σύμφωνα με τους Άγγλους γιατρούς πρέπει να υπάρχει ειδική γνωμάτευση από το νοσοκομείο και όχι να γίνει κατόπιν επιθυμίας των γονέων.
το είδαμε kalabakacity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου