Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πήγε να… πνιγεί γιατί δεν του άρεσε η νύφη!

Σύμφωνα με την People's Daily Online, ο επίδοξος γαμπρός βρέθηκε σε μπρούμυτη θέση σε μία λίμνη της περιοχή Shiyan, στην επαρχία Hubei, από τις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας (ευτυχώς) βρέθηκε ζωντανός αλλά σε άσχημη κατάσταση.

Ο αστυνομικός Xou Kunshan δήλωσε: "Είδα έναν άνδρα να επιπλέει στο νερό με το πρόσωπο προς τα κάτω. Δεν μπορέσαμε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόταν, αλλά όταν τον τραβήξαμε κοντά μας μπορέσαμε να δούμε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση".

Ο αστυνομικός βούτηξε στο νερό για να σώσει τον νεαρό και απογοητευμένο άνδρα. "Ήξερα ότι δεν είχα τη δύναμη να τον τραβήξω έξω από το νερό και τον ακούμπησα πάνω στον τοίχο περιμένοντας την πυροσβεστική", συνεχίζει.

Όταν η πυροσβεστική έφτασε, ο Kang Hu μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο 33χρονος Kang Hu, δεν θέλησε να παντρευτεί την 30χρονη Na Sung, επειδή δεν του άρεσε η εμφάνισή της. Έτσι λοιπόν το έσκασε από τον γάμο και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Πριν το σκάσει όμως, ζήτησε από τη νύφη συγγνώμη.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: "Νιώθω άσχημα για ό,τι συνέβη, αλλά όταν είδα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα, πανικοβλήθηκα. Οι γονείς μου τα είχαν κανονίσει όλα και για μένα η μόνη διέξοδος ήταν η αυτοκτονία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου