Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ασυνείδητος οδηγός φορτηγού προκαλεί πανικό στα Τρίκαλα

Λίγο πριν τις 7 σήμερα το απόγευμα, πανικό και σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε ασυνείδητος οδηγός Ι.Χ. Φορτηγού οχήματος.

Οδηγός φορτηγού κινούμενος από την οδό Βενιζέλου προς την οδό Βασιλείου Τσιτσάνη και με κατεύθυνση προς Λάρισα, στην διασταύρωση απέναντι από το Επιμελητήριο Τρικάλων, παρέσυρε κολώνα της ΔΕΗ την οποία έστειλε πάνω σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κίνηση.

Ο οδηγός του φορτηγού, μετά την πράξη του, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και αναζητείται, ενώ ο οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου βρισκόταν σε κατάσταση πανικού.

Στο σημείο, από τα πιο κεντρικά της πόλης, έντρομοι βγήκαν θαμώνες από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι έκπληκτοι δεν πίστευαν στα μάτια τους για το σκηνικό που αντίκριζαν.

Η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού θεωρούνταν θέμα χρόνου -όπως και έγινε- καθώς περαστικοί συγκράτησαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του φορτηγού οχήματος, ενώ υπήρξε καταδίωξη του, από Τρικαλινούς πολίτες.

Ηδη ενημερώθηκε για το συμβάν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος θα κινηθεί νομικά εναντίον του οδηγού του Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου, προκειμένου να πληρώσει για τις ζημιές που προκάλεσε στην κολώνα φωτισμού.
το είδαμε trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου