Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

26χρονη συνοδός πολυτελείας δολοφόνησε στέλεχος της Google με ένεση ηρωίνης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τη μυστηριώδη δολοφονία στελέχους της Google προ μηνών στην Καλιφόρνια. Ο Φόρεστ Χέις είχε βρεθεί τον περασμένο Νοέμβριο νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης μέσα στο σκάφος. Ενώ αρχικά υπήρχαν υποψίες ότι πρόκειται για αυτοκτονία, εντούτοις φαίνεται πως η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή.

Στις 4 Ιουλίου συνελήφθη, σε προκαθορισμένο ραντεβού σε ξενοδοχείο, η συνοδός πολυτελείας Άλιξ Τίσελμαν, η οποία φέρεται τελικά να ήταν εκείνη που του έκανε την ένεση. Οι αστυνομικές αρχές της Santa Cruz φέρονται να έχουν βίντεο στο οποίο η 26χρονη εμφανίζεται να «χτυπά» με την ένεση τον Hayes και εν συνεχεία τον αφήνει αβοήθητο να πεθάνει.

Η Τίσελμαν δούλευε εδώ και καιρό ως συνοδός πολυτελείας και διέθετε πλούσιο πελατολόγιο με διάσημους και εύπορους άνδρες. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν 50 δισεκατομμυριούχοι και εκατοντάδες εκατομμυριούχοι, οι οποίοι πλήρωναν όσο-όσο για μια βραδιά μαζί της.

Πώς στήθηκε το μοιραίο ραντεβού

Στις 26 Νοεμβρίου του 2013, ο 51χρονος Hayes έκλεισε ροζ ραντεβού με την κατηγορούμενη μέσω της ιστοσελίδας «Seeking Arrangement». Τo call girl μετέβη στην υπερπολυτελή του θαλαμηγό, ονόματι «The Escape» που βρισκόταν στη μαρίνα Craft. Το στέλεχος της Google την ξενάγησε και κάποια στιγμή, εντελώς ξαφνικά και χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον 51χρονο, η γυναίκα άρπαξε μία σύριγγα με ηρωίνη και την κάρφωσε στο θύμα.

Ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Santa Cruz, Στιβ Κλαρκ, μιλώντας στο Associated Press κάνει λόγο για μια γυναίκα που ήταν απόλυτα ψύχραιμη και είχε πλήρη επίγνωση της πράξης της. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο του βίντεο φαίνεται να περνά πάνω από το σώμα του θύματος προκειμένου να πάρει τα πράγματά της, ενώ ήπιε και ένα ποτήρι με κρασί την ώρα που το θύμα της άφηνε την τελευταία του πνοή.

Η 26χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, οδηγήθηκε την Τετάρτη με χειροπέδες ενώπιον του δικαστηρίου. Η δίκη της ωστόσο πήρε αναβολή για τις 16 του μηνός, έπειτα από σχετικό αίτημα του συνηγόρου της.
το είδαμε koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου