Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μεγάλη ποδηλατική επιτυχία για τον τρικαλινό Ζήση Σούλιο

Στις 10/05/2014 διεξήχθη το εξ’ αναβολής Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του αγωνίσματος Scratch. O Ζήσης Σούλιος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας στην κατηγορία εφήβων, δείχνοντας μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στις 11/05/2014 ο Πρωταθλητής μας συμμετείχε στο ATHENS GRAND PRIX 2014 στο αγώνισμα του OMNIUM της κατηγορίας εφήβων. Στο GRAND PRIX συμμετείχαν 9 διεθνείς και 21 Ελληνικές ομάδες. Το Omnium αποτελείτε από 6 αγωνίσματα (Flying lap μια στροφή με φόρα, Points race αγώνας πόντων, Elimination αγώνας αποκλεισμού, Individual pursuit ατομική καταδίωξη, Scratch αγώνας σκρατς, 1000m time trial ατομική χρονομέτρηση) που συνδυάζουν δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και νικητής αναδεικνύεται αυτός που θα έχει τις καλλίτερες επιδόσεις στο σύνολο των αγωνισμάτων.

Ο Ζήσης κατάφερε να κατακτήσει το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνισμα. Ο αθλητής μας αποτελεί πρότυπο προς μίμηση διότι μέσα από αντίξοες συνθήκες, με επίπονη προσπάθεια και ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους μας αποδεικνύει πως αυτό που μετράει πέρα όλων των άλλων είναι το μεγαλείο της ψυχής!!!!!!

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει θερμά τον Ζήση, την οικογένεια του και τον προπονητή του Μιχάλη Ταμανάκια. Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο ΝΑΪΑΔΕΣ, τον Προέδρο του Π.Σ ΚΡΟΝΟΥ κο ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, τον Πρόεδρο του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κo ΣΑΒΒΑ ΤΣΟΠΟΥΡΟΓΛΟΥ και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας που στήριξαν τις προσπάθειες του Πρωταθλητή μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Ομίλου για την αμέριστη βοήθειά τους.

Cafe SOLAIR .“Illy” Αχιλλέας Πούλιος . Cafe Vitrage. Ναϊάδες Hotel . Ασφάλειες Κολτσίδας. Ποδήλατα Η. Ράπτης. Ποδήλατα Θ. Τσακνής, Καταφύγιο Κόζιακα VO2 MAX. Avanti restaurant , Γαλακτοπωλείο Το Φρέσκο, Φυσικό μετταλικό Νερό «Θεόνη» , Ι.Κ. «Φιλόνεικος» , Ταβέρνα «Καταφύγιο», MUST ανδρική μόδα
το είδαμε trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου