Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πήραν το… τρένο με τις πέτρες!!!

Απίστευτα πράγματα, που παραπέμπουν σε χώρες του τρίτου κόσμου κι ακόμη... χειρότερα, συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα στην γραμμή του Ο.Σ.Ε. Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα!!!

Στο ύψος του Κηπακίου, ομάδα νεαρών τσιγγάνων λιθοβολεί, σε καθημερινή βάση, την αμαξοστοιχία που εκτελεί το μεσημβρινό δρομολόγιο προκαλώντας πανικό και τρόμο στους ανυποψίαστους επιβάτες...

Οι πέτρες πέφτουν χαλάζι!!! Πρόκειται δε, για... άριστα οργανωμένη ενέργεια, καθώς τα τσιγγανόπουλα, σύμφωνα με μαρτυρίες, στέκονται το ένα δίπλα στο άλλο, τουλάχιστον δέκα (10) στην σειρά, και βαράνε στο "ψαχνό".

«Τους είδα με τα μάτια μου! Είχαν δέσει σε μηχανάκι ένα καροτσάκι, που ήταν γεμάτο πέτρες, τις οποίες, όταν περάσαμε, εκσφενδόνιζαν προς κάθε κατεύθυνση!!! Αφού δεν μας άνοιξαν τα κεφάλια...», είπε, στο trikalaIN, Καλαμπακιώτης, ο οποίος έκανε ...ξανά και ξανά τον σταυρό του, κατά τη χθεσινή (6/5) αποβίβασή του στην γειτονική πόλη...

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μέρα πριν (5/5) οι υπεύθυνοι του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία.

Οι ένστολοι έσπευσαν επιτόπου όμως, εν τω μεταξύ, οι δράστες είχαν γίνει "καπνός" μαζί με όλον τον "εξοπλισμό"...
το είδαμε trikalain.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου