Κυριακή 11 Μαΐου 2014

90 κιλά κάνναβης και 10 κιλά κοκαΐνη κατάσχεσε φέτος η Αστυνομία

Οι συντονισμένες ενέργειες και οι άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει η ΥΚΑΝ έχουν φέρει μέχρι σήμερα σημαντικά αποτελέσματα, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης σε δηλώσεις του στη Λεμεσό σχετικά με τη νέα υπόθεση ναρκωτικών που διερευνάται.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, μετά τη χθεσινή κατάσχεση των 25,5 κιλών κάνναβης, η συνολική ποσότητα που έχει κατασχεθεί από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, έχει φτάσει τα 90 κιλά. Όπως είπε, τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2014 έχουν κατασχεθεί επίσης πέραν των 10 κιλών κοκαΐνης, ποσότητες που αναλογούν σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας, ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, οι ποσότητες που κατασχέθηκαν φέτος είναι πολύ μεγαλύτερες από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου τόνισε πως έχει ιδιαίτερη σημασία η κατάσχεση αυτών των ποσοτήτων και ειδικότερα η αποτροπή διοχέτευσης τους στην αγορά. Εξήγησε επίσης πως αυτό που προβληματίζει κυρίως την Αστυνομία είναι το γεγονός πως στις τελευταίες υποθέσεις εμπλέκονταν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας.

Όσον αφορά τη χθεσινή υπόθεση και τη σύλληψη 60χρονου Ελλαδίτη στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν τα 25,5 κιλά κάνναβης, ο κ. Αγγελίδης σημείωσε πως, ο συλληφθείς έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Γίνονται, όπως είπε, όλες οι ενέργειες, αξιολογούνται όλα τα στοιχεία, ώστε να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση και ο πιθανός παραλήπτης.
το είδαμε 24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου