Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Διαγραφή Πατέρα από Ταμήλο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Χαμός έγινε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την ψήφιση του προυπολογισμού από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Πατέρα.

Εξοργισμένος από τη στάση του κ. Πατέρα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης , Μιχ. Ταμήλος τον έθεσε και επίσημα εκτός δημοτικής ομάδας ζητώντας του να παραιτηθεί από όλα τα όργανα που συμμετέχει ως μέλος του συνδυασμού «Τρίκαλα Πόλη Αναφοράς».

Μάλιστα ο κ. Ταμήλος απαντώντας σε παρέμβαση του δημάρχου Χρ. Λάππα, τον κάλεσε να τον πάρει στα έδρανα της συμπολίτευσης!

Από την πλευρά του ο κ. Πατέρας δεν έδειξε καθόλου δυσαρεστημένος από την διαγραφή του καθώς εδώ και καιρό έχει διαφοροποιηθεί από τις θέσεις που εκφράζει ο συνδυασμός και ο ίδιος ο κ. Ταμήλος,.

Όπως είπε, παίρνοντας το λόγο αμέσως μετά την ανακοίνωση διαγραφ΄λης του από τον πρώην δήμαρχο, "ο νόμος προβλέπει ορισμένες διαδικασίες. Ο κ. Ταμήλος τις γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, όπως ΄γαρφε πάντα στη ζωή του στα πολιτικά θέματα.

Ακολούθησε φραστικός διαξιφισμός του κ. Πατέρα με τον δημοτικό σύμβουλο της ομάδας Ταμήλου Γ. Αναστασίου, με τον πρώτο να λέι την ώρα που εξέρχονταν από την αίθουσα "θα σας πω πόσα απίδια έχει η σακούλα στις εκλογές που έρχονται...".
το είδαμε trikaladay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου