Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Την σκότωσαν την έκαναν κεμπάπ και την έφαγε μια ολόκληρη πόλη

Όχι μόνο η κόρη της είχε ένα τραγικό τέλος αλλά και η ίδια πέρασε δύσκολες ώρες από έναν άγνωστο που έπαθε εμμονή μαζί της. Η ιστορία μας διαδραματίζεται στην Βρετανία. Μια μητέρα έφτιαξε μια ιστοσελίδα για την 14χρονη κόρη της η οποία εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια.

Η Κάρεν Ντάουνς 48 ετών έφτιαξε την ιστοσελίδα στη μνήμη της κόρης της Σαρλήν η οποία εξαφανίστηκε από το Μπλάκπουλ το Νοέμβριο του 2003. Ηταν μόλις 12 ετών. Αφού κακοποιήθηκε και βιάσθηκε από πάνω από 100 άνδρες, οι εγκέφαλοι αποφάσισαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για να το πετύχουν αυτό έβαλαν το πτώμα της σε μηχανή του κιμά και πουλήθηκε ως κεμπάπ και μπιφτέκια από κατάστημα της πόλης! Μάλιστα παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του καταστήματος και εγκέφαλοι της απαγωγής και κακοποίησης του κοριτσιού, δικάστηκαν δεν καταδικάστηκαν ποτέ! Οι ένορκοι δεν κατάφεραν να καταλήξουν αν είναι ένοχοι ή όχι και μάλιστα αποζημιώθηκαν κιόλας για την λανθασμένη προφυλάκισή τους Η κα Ντάουνς έφτιαξε το σαιτ στη μνήμη της κόρης της και συνομιλούσε με τον 27χρονο Μπέϊλι από τη Νεα Ζηλανδία επι ένα χρόνο.

Εκείνος όμως έπαθε τέτοια εμμονή που πήγε στην Βρετανία και φτάνοντας στην πόλη άρχισε να λέει πάντού ότι ήταν εραστές. Εκείνη τον πήγε στα δικαστήρια αλλά εκείνος την συνάντησε ξανά στο δρόμο και της επιτέθηκε. Μάλιστα απαιτούσε από εκείνη να εγκαταλείψει τον άνδρα της και να ζήσουν μαζί...

Τελικά του επιβλήθηκε πρόστιμο και περιοριστικά μέτρα αλλά όπως λέει η 48χρονη γυναίκα η αγωνία δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ...
το είδαμε newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου