Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Εκκενώθηκε η ΔOY Τρικάλων μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Αναστάτωση υπήρξε σήμερα το πρωί στην Οικονομική Εφορία Τρικάλων όταν άγνωστος τηλεφώνησε για την ύπαρξη βόμβας στο κτίριο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Διεύθυνση της υπηρεσίας και δόθηκε αμέσως εντολή για την εκκένωση του χώρου, τόσο των γραφείων όσο και του σουπερ μάρκετ που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο κτίριο έφτασε μεγάλη δύναμη της αστυνομίας που με τη βοήθεια ειδικών άρχισε να ελέγχει όλους τους χώρους της Εφορίας

Αξίζει να αναφέρουμε πως

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 5 τα ξημερώματα στην εφορία Κηφισιάς που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 43. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 04.20 στην Εφημερίδα των Συντακτών, το Zougla.gr και την 'Αμεση Δράση και η περιοχή είχε αποκλειστεί.
το είδαμε trikalain.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου