Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συντριβή ελικοπτέρων με έναν νεκρό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν όταν δύο ελικόπτερα της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Γερμανίας συγκρούστηκαν στον αέρα, κατά τη διάρκεια άσκησης, κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο, όπως μεταδίδει μέσα από την ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Bild και το τηλεοπτικό δίκτυο N-tv, περίπου 400 αστυνομικοί λάμβαναν μέρος στην εν λόγω άσκηση που γινόταν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το δυστύχημα σημειώθηκε εν μέσω χιονόπτωσης κι ενώ τα ελικόπτερα πετούσαν σε χαμηλό ύψος πάνω από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου της πόλης. Γύρω από το σημείο όπου κατέπεσαν τα ελικόπτερα υπήρχαν συντρίμμια.
πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου