Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Βρέθηκαν όπλα και χειροβομβίδες σε αυτοκίνητο στα Εξάρχεια

Σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Σκυλίτση 4 στα Εξάρχεια και σε διαμερίσματα σε Αθήνα και Πειραιά.

Η Αντιτρομοκρατική, έφτασε σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στα Εξάρχεια, μετά από έρευνα στον Πειραιά. Εκεί, στο πορτ μπαγκάζ νοικιασμένου οχήματος, βρέθηκαν δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν δύο πολεμικά όπλα τύπου καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, πέντε χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, τρεις γεμιστήρες με φυσίγγια (2 των 20 φυσιγγίων και ένας των 6 φυσιγγίων).

Επίσης βρέθηκαν τρεις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, δύο μεγάλα κουτιά σφραγισμένα που περιείχαν 720 φυσίγγια των 7,62 μμ το καθένα και ένα ζευγάρι υφασμάτινα γάντια.

Το αυτοκίνητο φέρεται να το είχε νοικιάσει ένας 35χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τη δικαιοσύνη.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε σπίτια στην Αθήνα και τον Πειραιά. Δεν είναι γνωστό αν οι έρευνες σχετίζονται με τους ληστές στο Βελβεντό ή κάποια βομβιστική επίθεση.
πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου