Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Προσφέρθηκε να βοηθήσει ηλικιωμένη και μετά τη λήστεψε!

Τα ψώνια που κουβαλούσε μια 66χρονη γυναίκα στην Καβάλα ήταν βαριά και στο πρόσωπο του άγνωστου άνδρα που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει να τα μεταφέρει στο σπίτι της είδε έναν «καλό Σαμαρείτη». Όπως αποδείχθηκε γρήγορα, όμως, ήταν ένας κοινός κακοποιός!

Όταν έφτασαν στην αυλή του σπιτιού της, ο άγνωστος τότε δράστης επιτέθηκε στην ανυπεράσπιστη γυναίκα και τη χτύπησε για να την αναγκάσει να αφήσει την τσάντα της, που εξ αρχής είχε βάλει στο μάτι! Όμως, εκείνη αντιστάθηκε παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε και ο επίδοξος ληστής τράπηκε σε φυγή καταφέρνοντας να διαφύγει. Όλα αυτά, συνέβησαν στις 12 Ιανουαρίου… Φαίνεται, όμως, πως ο κακοποιός είχε βάλει στόχο να μην αφήσει σε ησυχία την 66χρονη γυναίκα!

Την περασμένη Τρίτη, η ηλικιωμένη διαπίστωσε έντρομη ότι ο ίδιος άγνωστος την ακολουθούσε κατά πόδας και κατέφυγε σε αστυνομικούς. Εκείνοι τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι ένας 39χρονος Αλβανός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα! Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκαν διαδικασίες για διοικητική απέλαση.

Στο μεταξύ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την απόπειρα ληστείας σε βάρος της 66χρονης και οδηγήθηκε στον ανακριτή Καβάλας.
πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου