Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ!!! Η πρώτη τραγωδία του 2013 στα Τρίκαλα -Οι γονείς βρήκαν νεκρό το παιδί τους!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση στην Καστανιά Καλαμπάκας, με τον ερχομό του νέου χρόνου, για τον αιφνίδιο θάνατο ενός νεαρού γιατρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε από συγγενείς του, οι οποίοι συντετριμμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, λίγα λεπτά μετά την έλευση του 2013.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο εκλιπόν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στην τοπική κοινωνία και ο θάνατός του, τους έχει συγκλονίσει όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου