Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων

Αλλάζει σημαντικά ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης, 13 Σεπτεμβρίου, αρχικά από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρές.

Αναλυτικά, την Πέμπτη 13/09/2012 προβλέπονται το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και τη νύχτα στη δυτική Στερεά, κατά τόπους, έντονες βροχές και καταιγίδες.

Την Παρασκευή 14/09/2012, οι έντονες βροχές και οι καταιγίδες σταδιακά θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη δυτική Ελλάδα, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική και βόρεια κυρίως Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά (εκτός της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας) και ίσως και τη βόρεια Πελοπόννησο.

Το Σάββατο 15/09/2012, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα, εκτός της ανατολικής Μακεδονία και της Θράκης, και από το απόγευμα πιθανόν στο βορειοδυτικό Αιγαίο.

Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται την Κυριακή 16/09/2012, όπου στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, και ίσως στο βόρειο Αιγαίο, προβλέπονται αρχικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές, εκτός από τα βορειοανατολικά.
πηγή:deltiokairou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου