Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Cult πρόσωπο της Βουλής ο Μιχ. Ταμήλος

Δύο γνωστοί δημοσιογράφοι από τα ραδιόφωνα της Αθήνας (Γιαννούτσος και Βαμβακάρης) ασχολούνται ειδικά με τον Τρικαλινό βουλευτή Μιχάλης Ταμήλο στην ιστοσελίδα τους kamarinia.gr .

Υπό τον τίτλο «βάζουμε στοίχημα ότι αυτός ο βουλευτής θα αφήσει εποχή»; γράφουν: «Μέσα στον ενάμιση μήνα που είναι βουλευτής ο Μιχάλης Ταμήλος έχει καταφέρει να απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ με τις ...πρωτότυπες δηλώσεις και ενέργειες του. Αν συνεχίσει έτσι – και γιατί να μην το κάνει- ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει γρήγορα περιζήτητος στα κανάλια. Η αρχή έγινε με τον καυγά του με τον Στάθη Χαικάλη (video) και συνέχισε με τη δήλωσή του ότι θα αναγκαστεί να προσλάβει οικονομολόγο γιατί δεν γνωρίζει καλά τα θέματα που συζητούνται στη Βουλή: «Επειδή θέλω να κάνω αισθητή την παρουσία μου στη Βουλή και δεν είναι δυνατόν να έχω γνώσεις για όλα τα θέματα ειδικά με όλες αυτές τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που γίνονται θα προσλάβω έναν εξειδικευμένο σε αυτά τα θέματα. Εξάλλου όλοι αυτοί οι πολιτικοί που βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια και τοποθετούνται επί παντός επί στητού, μη νομίζετε ότι τα ξέρουν από μόνοι τους, έχουν από πίσω έναν ολόκληρο στρατό, που τους συμβουλεύει». Αυτά είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο των Τρικάλων «Λέσχη 97,6» ο κ. Ταμήλος αποκαλύπτοντας άλλο ένα πρόβλημά του: «δικαιούμαι έναν αστυνομικό να πάρω και έχουν έρθει να είκοσι να μου ζητήσουν να τους πάρω, θα αναγκαστώ να χαλάσω την καρδιά πολλών». Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων- στο οποίο είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης- να επιστρέψει «εδώ και τώρα» το χρυσό μετάλλιο της πόλεως ο -έγκλειστος στον Κορυδαλλό- πρώην υπουργός κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ( δείτε στο slideshow το βίντεο). «Και είναι στη φυλακή και δεν... μας έγινε η δουλειά (σ.σ. ανταλλαγή οικοπέδων Δήμου – Σ.Μ.Υ.», είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάνοντας την αίθουσα να... σειστεί από τα γέλια!...

...«Μη γελάτε. Μην το παίρνουμε στ' αστεία», παρενέβη. «Η υπόθεση είναι σοβαρή».

«Για τον ίδιο λόγο», θύμισε, «δόθηκε ολόχρυσο μετάλλιο και στον αντικαταστάτη του Άκη, Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος, επίσης, δεν έκανε τίποτα όσον αφορά το θέμα της ανταλλαγής!».

Λίγο αργότερα τα έβαλε με τους καθηγητές Πανεπιστημίου δηλώνοντας ότι«οι καλοί απόφοιτοι του Πολυτεχνείου βγήκαμε στην αγορά να βγάλουμε λεφτά, καθηγητές έμειναν να γίνουν οι... δεύτεροι κι οι τρίτοι Γι' αυτό μην ακούτε Καθηγητής Πολυτεχνείου για παράδειγμα και νομίζετε κάτι είναι».

Η τελευταία περιπέτεια του Μιχάλη Ταμήλου καταγράφηκε την Τετάρτη όταν υπερασπίστηκε τους ιδιοκτήτες καφετεριών της οδού Ασκληπιού των Τρικάλων οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την απόφαση του Δήμου της πόλης να ξηλώσει μια πέργκολα. Ο βουλευτής Τρικάλων μάλιστα απείλησε να υπερασπιστεί την πέργκολα «Αν τυχόν στείλετε JCB και μπουλντόζες, εγώ ο ίδιος θα μπω μπροστά στις πέργκολες και μαζί με το... ΠΑΜΕ δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ταμήλος.
πηγή:thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου